Vissza

Aluljáró, mint kiállítótér.

Leírás

Legyenek a főváros által meghirdetett és megrendezett kreatív pályázatok (pl: budapesti fotópályázat, stb.), majd ennek kiállítási helyszíneként az épp ki nem adott, üresen álló önkormányzati üzlethelységek, elsősorban a metróhoz vezető aluljáróknál lévő üzlethelyiségek legyenek felhasználva.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Ezek a kiállítások remek közösségépítő rendezvények lehetnének, illetve egy kicsit felüdítenék a mindennapi életben csak egy piszkos aluljárónak gondolt tereinket is. Plusz bárki jelentkezhetne a pályázatokra, így újabb tehetségeket fedezhetünk fel.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2511
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Csizmadia Zsombor, 2024.01.03.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás