Vissza

Emlékerdő

Leírás

Egy emlékerdőt a tata-agostyáni emlékerdő mintájára. Egy kijelölt, természetes erdő fáinak gyökereihez lehessen lebomló urnákban eltemettetni a szeretteinket.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Környezetbarát, a hamvakat hasznosítja a fa, így szerettünk visszakerül a természet körforgásába. Tatán tiltott minden mesterséges kellék elhelyezése a fa körül és a fán, a névtábla kivételével. Méltó, csendes megemlékezésre nyújtana lehetőséget. Lenne rá társadalmi igény, kevesebben vinnék haza szeretteik urnáit a temetőkből és gondolom, ha Tatán megéri fenntartani, akkor a főváros is profitálhat belőle anyagilag.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2281
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Molnárné Sóvágó Andrea, 2023.12.17.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás