Vissza

Az autós ingázás reformja

Leírás

Megállapodás egy agglomerációs településsel Marketing, közösen a településsel: óriásplakátok, weblap, rádió és TV interjúk, stb. Weblap készítése (finanszírozás) Mobitelefonos applikáció készítése a rendszer irányítására (finanszírozás) Pilot implementáció megvalósítása

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A kiscsoportos ingázás előnyei: - az ingázó autók leparkolnak BP peremén egy közlekedési csomópontban, nem mennek be a főváros belsejébe, nem növelik a dugókat, - jelentősen csökkenthető a fővárosi autóáradat sűrüsége, - (a regisztráció után) nincs semmilyen adminisztráció. az ingázó csak odamegy reggel a beszállási helyhez és beszáll az aznapra kijelölt szállító autójába. - nincs fizetés (mint az Oszkárnál), mivel minden csoporttag azonos számú szállítást végez, - az autózás költségei felére-harmadára csökkennek, mert a csoporttag ingázó csak kétnaponta, háromnaponta végez szállítást, - az autók nem mennek be a főváros belsejébe, nem növelik a dugókat, - a környezetszennyezés felére-harmadára csökken, - a Kiscsoport rendszeres és tömeges szállításokat képes szervezni, - a környezetszennyezés felére-harmadára csökken, - a jelenlegi benzinárak és energia válság közepette egy ilyen rendszer bevezetésének van realitása.

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2194
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Hrotkó Gábor, 2023.12.04.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás