Vissza

LEGYEN BIZTONSÁGOS A KERÉKPÁROS BALRA KANYARODÁS A LEGFORGALMASABB UTAKON IS!

Leírás

Tegyük lehetővé az indirekt balra kanyarodást! Te is szoktál aggódni azon, hogyan fogod megoldani a balra kanyarodást amikor egy forgalmas úton bicajozol? Az is előfordul, hogy a zebrát használod erre? Az indirekt balra kanyarodás során sávváltás és az autók keresztezése nélkül fordulhatsz a megfelelő irányba úgy, hogy mindvégig az úttesten maradsz, mégis biztonságban érezheted magad. Ehhez nem kell más, mint egy előrejelző tábla és egy felállási hely a keresztező úton, hogy ha zöldre vált a lámpa, biztonságosan elindulhass - immár a megfelelő irányba. Javasoljuk, hogy városszerte a forgalmas utak csomópontjaiba legyen lehetővé téve az indirekt balra kanyarodás!

Min szeretnél változtatni?

A kerékpározási kedv alapfeltétele a biztonság, amelynek megteremtése egyre több ember számára teszi vonzóvá a kerékpáros közlekedést.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1986
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás