Vissza

LEGYENEK NYITOTTAK AZ EGYIRÁNYÚ UTCÁK A KÉTIRÁNYÚ KERÉKPÁROZÁSRA!

Leírás

Jártál már úgy, hogy kerékpárral nem tudtál ellenirányban végig bringázni egy egyirányú utcán, pedig az úticélod eléréséhez ez lett volna a legideálisabb? Nagyon sok olyan egyirányú utca van jelenleg Budapesten, amely nem használható ellenirányú kerékpározásra. Ezen változtatni kell, hogy a kerékpárral közlekedők számára biztosítva legyen a legrövidebb útvonal úticéljuk eléréséhez. Ezért minden kerületből össze kell gyűjteni azokat az egyirányú utcákat, amelyek a legfontosabb úti célok (iskola, boltok, vasútállomás, stb) eléréséhez nélkülözhetetlenek, és meg kell nyitni őket a kétirányú kerékpáros forgalom számára.

Min szeretnél változtatni?

Kedvezőbb kerékpározási lehetőséget teremt, nagyban növelheti a kerékpárral közlekedők számát, ami pedig élhetőbb és biztonságosabb környezetet teremt a városlakók számára.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1966
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás