Vissza

Nagykörút akadálymentesítése

Leírás

A Nagykörút gyalogos átkelőhelyeinek felülvizsgálata és szegélykorrekciója, hogy mindenki kényelmesen átjuthasson úticélja felé. Az egyik legsúlyosabb helyzet talán a Dob utcánál található déli irányban, de több másik csomópont is problémás.

Min szeretnél változtatni?

A kereszteződésekben nem biztosított az akadálymentes átjutás. A mozgásukban korlátozottakkal, idősekkel, babakocsit tolókkal szemben a mostani állapot egy súlyosan érdeksértő hozzáállás az önkormányzatok részéről.

Helyszín

Nagykörút akadálymentesítése

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1961
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
VII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
25 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás