Vissza

Utcák, parkolók seprése,falevelek, szemetek begyűjtése.

Leírás

kamera rendszerek kiépítése,hogy a szemetelők, rongálók büntethetőek legyenek. Illemhelyek kiépítése.A parkolóhelyeken az egy autóra vonatkozó sáv felfestése, rokkant parkolóhely kialakítása.Pesti út 61 4 emeletes házaknál.A ház mögötti elkerített park részben a padok helyreállítására is szükség lenne,valamint rendszeres karbantartás a parkban

Min szeretnél változtatni?

Szebb lakó környezet. Talán ha rend lesz kevésbé mernek szemetelni. Főleg ha kamera rendszer kerülne kiépítésre,így a rongálók, szemetelők büntethetőek lennének.Minimum közmunkában takarítattnám a kerületet. Nem elég a Város központot kicsicsázni

Helyszín

XVII. ker. Pesti út 61.A parkolók stemetesekfalevelek nincsenek eltakarítva.5 éve nem láttam közterületi takarítótA konténerek büdösek nincsenek fertőtlenítve.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Fenntartási és karbantartási feladatok a kiírásnak megfelelően nem finanszírozhatók a közösségi költségvetésből, emiatt nem támogatható az ötlet erre vonatkozó része. Szintén nem tudunk befogadni olyan szabályozási jellegű javaslatot, ami által nem jön létre új funkció (parkolóhelyek felfestése). Kamerák telepítése, működtetése, és ez alapján a szemetelők büntetése pedig nem fővárosi hatáskör. Mosdók kiépítését javasló ötletek közül több is támogatást nyert a Főpolgármesteri Hivatal illetékes főosztályai által, így azokra a szavazólapon lehetséges szavazni.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1761
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XVII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás