Vissza

biciklisáv

Leírás

Kispestig mindenképpen., van hely, hogy biciklivel biztonságosan juthasson be az ember a városba, nagybani piacra, vásárolni menni az Auchanba pl. stb. Vagy Gyálig is jó lenne! Sokan vannak, akik szívesen járnának vásárolni bicklivel vagy csak sportként is bicikliznének.

Min szeretnél változtatni?

Óriási az autós forgalom csúcsidőben. Biciklisáv nincs, pedig hely volna. Kispestig illetve kifelé Gyálig.

Helyszín

Nagykőrösi út

Hivatal visszajelzése

Az ötletben foglaltakat szakaszolt tervezéssel tartjuk megvalósíthatónak, ennek során kell kiválasztani a megfelelő létesítménytípust. Az elképzelés eredeti formájában a költségek bőven meghaladják a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható 120 millió forintos keretét. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1721
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XVIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás