Vissza

A Dembinszky utcai növénykazetták újraélesztése

Leírás

A Dembinszky utca járdáin néhány éve talajkapcsolatos növénykazettákat építettek, amelyek részben jól működnek, szépen zöldelnek, de a másik részük kihalt, üres, döglődő bokrok és fácskák kínlódnak bennük, van ami tök üres, legfeljebb kutyavécének használják. Ha már ott a kész lehetőség, és néhány élő zöld kazetta bizonyítja, hogy nem reménytelen a helyzet, hasznosítsuk újra ezeket, de úgy, hogy a jövőben megfelelő életkörülményeket, védelmet, gondozást biztosítsunk az odatelepített növényeknek.

Min szeretnél változtatni?

Azért van erre szükség, mert gyalázatosan néz ki a sok üres, kutyavécének használt növénykazetta. Elsősorban a Dembinszky utca gyalogosainak, a környék lakóinak lesz jó, de egy fontos budapesti utca képe is javulni fog.

Helyszín

Dembinszky utca

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1610
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
VII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
1 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás