Vissza

kereszteződésnél folytatódó járda mellékutcáknál

Leírás

gyalogos és kerékpáros átkelők járdaszintre helyezése, ezzel egy folyamatos járdát alkotva ami a gyalog és kerékpáron átkelőket részesíti előnyben, míg az autós forgalmat lassítja. csak olyan utcáknál, ahol viszonylag alacsony forgalom található, és amit nem használ tömegközlekedési járat útvonalaként. Megvalósítás olyan utcáknál ajánlott ahol a gyalogosok forgalma indokolja azt, vagy a megszokottnál több mozgáskorlátozott használja.

Min szeretnél változtatni?

megkönnyíti a mozgáskorlátozottak átkelését, valamint lassítja az utca forgalmát, ezzel csökkentve a mellékutcás gyorshajtások számát. Sokkal effektívebbek a forgalom csillapítására, mint a bukkanók, amiknél egyre gyakrabban meg se állnak az autók.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1603
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.11.13.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás