Vissza

Közösségi asztalitenisz terem kialakítása félgömb könnyűszerkezetes épületben

Leírás

Egy nyilvánosan használható ingyenes asztalitenisz lehetőség egy olyan félgömb könnyűszerkezetes félgömbben, mint amilyen a gattyán féle tekball asztalokhoz csináltak locersenypályával szemben. A lényeg az ingyenesség. Egy ilyen teremben elfér 6 pingpong asztal, esetenként más sport rendezvény is szervezhető az asztalok félretolásával, de elsősorban egy fedett asztalitenisz lehetőség lenne a kerület lakóinak.

Min szeretnél változtatni?

Minden olyan embernek aki szeretne rendszeresen asztaliteniszt játszani, időjárástól független normális asztalokon, nem egyesületi, hanem közösségi alapon. Nem csak foci van a világon.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1575
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.07.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás