Vissza

Kerékpár- és sétálóutak növelése Budapest egész területén

Leírás

Budapesten az elmúlt években láthatóan növekszik a kerékpárral közlekedők száma. Továbbá jelentős forgalom figyelhető meg a Körúton, illetve a rakpartok közelében. Ebben a tervben a járdák bővítése kerékpárúttal, esetenként a már meglévő járda- és kerékpárutak kapacitásának növelése.

Min szeretnél változtatni?

A fejlesztés során megoldást nyújt a kerékpáros és gyalogos közlekedés szétválasztására, így biztonságosabb közlekedés valósulna meg, továbbá tovább nőne a kerékpárral közlekedők száma, ami környezeti szempontból is sok előnnyel bír.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1512
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.10.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás