Vissza

emelt gyalogos és/vagy kerékpáros átvezetések

Leírás

Nagy forgalmú utak kisebb forgalmú utakkal kereszteződéseiben a nagyobb forgalmú úttal párhuzamos kijelölt gyalogos átkelőhelyek és/vagy kerékpárút átvezetések közel járdaszintre emelése: az átkelőhely/átvezetés és egy méretesebb fekvő rendőr kombinációja. Kísérleti jelleggel a legérzékenyebb néhány tucat kereszteződésnél, pl. külső körút mentén, Váci út mentén a kisebb keresztutcáknál

Min szeretnél változtatni?

Balesetveszély csökkentése. Gyalogos- és kerékpárforgalom előnyben részesítése. Gépjármű közlekedési morál javítása, sebességek mérséklése.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1506
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Becsült költség
30 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.10.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás