Vissza

Akadálymentes játszótér

Leírás

Kérjük, hogy a Főváros hozzon létre olyan nyilvános játszótereket - lehetőleg minden kerületben - ahol fogyatékkal élő gyerekek is biztonsággal tudnak mozogni, játszani. Erre az érintett családoknak, gyerekeknek is nagy szüksége van, és egyúttal elősegíti a kapcsolatteremtést, integrációt a sérült és a nem sérült gyerekek és családjaik között. Tanítványaimmal évek óta sokat beszélgettünk már erről és számos jó ötlet is született, amelyeket szívesen megosztok, ha ez az ötlet elfogadásra talál.

Min szeretnél változtatni?

A fogyatékkal élő pl. látássérült, vagy mozgássérült gyerekek számára jelenleg nincs olyan nyilvános játszótér, ahol kedvükre játszhatnának akár sorstársaikkal, akár egészséges kortársaikkal együtt.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
945
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Beküldés
N/A, 2021.12.07.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás