Vissza

viacolor helyett zöldet

Leírás

A volt húsáruház előtti nagy viacolor felület funkcionátlanul áll. Évtizedek óta nincs kihasználva. A nagy beton felszín helyett zöld területet, fákkal ki lehetne alakítani. Biodiverz felületekkel együtt.

Min szeretnél változtatni?

A volt húsáruház előtti nagy viacolor felület funkcionátlanul áll. Évtizedek óta nincs kihasználva. A nagy beton felszín helyett zöld területet, fákkal ki lehetne alakítani.

Helyszín

4. kerület, Kiss János utca 17.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
928
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
40 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.11.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás