Vissza

aszfalt helyett zöld

Leírás

olyan funkcionátlan aszfalt és beton felületek feltörését javaslom, ami évtizedek óta nincs és nem is lesz használva. Ehelyett zöld területet lehetne létrehozni, ezzel csökkenteni a városi hőhullámot és a felesleges csapadékvíz elfolyást. Faültetésekkel, biodiverz zöld felület létrehozásával.

Min szeretnél változtatni?

olyan funkcionátlan aszfalt és beton felületek feltörését javaslom, ami évtizedek óta nincs és nem is lesz használva. Ehelyett zöld területet lehetne létrehozni, ezzel csökkenteni a városi hőhullámot és a felesleges csapadékvíz elfolyást.

Helyszín

4. kerület, Külső Szilágyi út-Ócenárok utca sarok, buszvégállomás

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
927
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.11.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás