Vissza

Számítógépes alapismeretek és Internet biztonsági képzés Idős és hátrányos helyzetű állampolgároknak

Leírás

Művelődési házak, iskolák, közösségi terek bevonásával a polgárok számára ingyenes regisztrációhoz kötött szervezett rövid több alkalmas oktatások keretében valósulhatna meg . Szerintem bőséggel lenne önkéntes jelentkező az informatikus szakmából akik a legalapvetőbb dolgokat szívesen átadják. Jómagam is tapasztalom hogy idősebb rokonaim ismerőseim nem tudják hova forduljanak ha segítségre van szükségük az adott témában. Régebben volt 1-1 oktatás kerületi szinten de ma már nyomát sem látom.

Min szeretnél változtatni?

Manapság már nagyon sok minden az interneten keresztül zajlik kezdve a hivatali ügyintézéstől az orvosi dolgokon át a munkáig vagy a kapcsolattartásig. Életkoruk és élethelyzetük miatt sokaknak ez űrtechnológia és nem tudják kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Így lemaradnak vagy hátrányba kerülnek másokkal szemben.

Helyszín

Budapest és környéke
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
897
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Beküldés
N/A, 2021.11.19.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás