Vissza

Új park létrehozása Békásmegyer és Csillaghegy találkozásánál.

Leírás

A területen a jelenleg parkolónak használt részt ki lehetne alakítani szervezett parkolónak, a fák szigorú megtartása mellett. A zöldterület többi részén pedig egy új parkolt lehetne kialakítani Békásmegyer és Csillaghegy találkozásánál. Nem csak jó közösségi találkozó hely lehetne, de egy kutyafuttató is lehelyezhető lenne a területen. Ez igénye is a helyben élőknek.

Min szeretnél változtatni?

Békásmegyeren, a Hollós Korvin Lajos utcában egy részben fővárosi tulajdonú, elhagyatott zöld terület várja jobb sorsát. Jelenleg kis részben parkolónak használják a helyben lakók, spontán módon.

Helyszín

3. kerület, Hollós Korvin Lajos utca 7-14-el szemben

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
869
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.11.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás