Vissza

Ingyenes táncház

Leírás

Béreljen egy helyszínt, fizessen zenekarokat, és mindezt teljesen ingyen tegye lehetővé bárkinek. Központi helyen legyen ám ez a helyszín! És legyen elég nagy, mert sokan lesznek. Korán kezdődjön, 19-20 órakor, és tartson hajnali 2-3-ig minimum.

Min szeretnél változtatni?

Kevés a táncház Budapesten, régen minden jobb volt. Volt az Almássy téri ugyebár, ami átköltözött a Gödörbe (Erzsébet tér), az volt a legjobb, mind-mind ingyen. Most meg a Kobuci is elkér egy ezrest, ami a néptáncosnak egy kész vagyon! Ráadásul csak nyáron van. Szóval sok ingyenes táncházat menő zenekarokkal, moldvai és vonós párhuzamosan vagy felváltva. Minden hétre legalább egyet! Hozzuk vissza a csütörtöki ingyenes táncházat!

Helyszín

Belváros

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
863
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.11.12.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás