Vissza

A Bercsényi utca kérirányúsítása mikrombilitási eszközök számára

Leírás

A Karinthy Frigyes út és a Gárdonyi tér közt húzódó szakaszon a Bercsényi utca kétirányúsítása mikromobilitási eszközök számára. Szükség esetén a parkolóhelyek átfestése, esetleges járdaszélesítés, ha van erre lehetőség.

Min szeretnél változtatni?

A szabálytalan közlekedés kiküszöböléséhez és a mikromobilitási eszközökkel történő közlekedés könnyítéséhez nyújt segítséget.

Helyszín

Budapest, 11. kerület, Bercsényi utca, a Karinthy Frigyes út és a Gárdonyi tér közt húzódó szakasz

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
831
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2021.11.07.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás