Vissza

BKK Futár információs tábla a 1039 Bp újmegyeri téri buszvég

Leírás

Kérni szeretném, hogy kezdeményezze az Újmegyeri téri buszvégállomásra egy "BKK futár" nevű információs táblát telepítését. Indoklás: A buszállomás 5 azaz öt járatnak a végállomása és nincs BKK futár Napi szinten előforduló probléma, hogy az egyik BKK jármű huzamosabb ideig tartózkodik a megállóban. Ez idő alatt felszállnak rá az utasok, majd hirtelen egy másik jelzésű jármű is beáll a szomszédos indulóállásra, felveszi az ott álló utasokat és azonnal távozik. Ezt követően az elsőként a megállóba beállt jármű még hosszú percekig áll a megállóban. Ez főleg a HÉV csatlakozásához igyekvő utasokat érinti, akiknek az összes Újmegyeri térről induló BKK jármű kielégítené az igényeit. Az idősebb korosztály, vagy a csomagokkal utazók nem tudnak olyan gyorsan reagálni a váltózó körülményekre, így hétvégén akár a csatlakozást lekésve 20 - 30 percet is nőhet az utazásra fordított idő. A BKK sofőrjei elmondták, hogy technikailag minden körülmény adott lenne, hisz a járművel fel vannak szerelve az ehhez szükséges berendezéssel. Külön kihangsúlyozták, hogy ezen járművek más megállókban használnak is ilyen BKK futár berendezést. Előre is köszönöm a közbenjárását.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
82
Kategória
Egész Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
200 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás