Vissza

II. kerületi kerékpáros közlekedés ösztönzése

Leírás

Ezek közül, ami belefér: A kerékpárút mentén a csomópontokba kerékpár szigetek (pad, ivókút, szerszámok, segélyhívó hely), az útkereszteződésekbe útfelfestések, táblák, a veszélyesebb helyekre a rendészeti központba bekötött biztonsági kamerák, a sötét helyekre napelemes világítás kialakítása, az esős időben sáros helyek murvával való felszórása.

Min szeretnél változtatni?

A belvárosba irányuló autós forgalom csökkentése, a kerékpáros közlekedés ösztönzése, a meglévő kerékpárút biztonságosabbá, egész évben, a teljes napszakban használhatóvá tételével.

Helyszín

Remeteszurdok bejárat II. kerülethez tartozó részétől a Máriaremetei templom - Széphalom - Hársakalja - Nyék - Hűvösvölgy útvonalon

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
815
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
20 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.11.04.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás