Vissza

Szabadidő park

Leírás

A Terebesi Kiserdő helyére szeretnék szabadidő parkot sétányokkal, játszótérrel. Jó lenne egy tanuszoda is, mert több iskola is határolja, biztosított lenne a kihasználása, főleg ha nyáron strandként is üzemelhetne. Közösségi kiskertek kijelölésére is van elég felület.

Min szeretnél változtatni?

A Terebesi Kiserdő jelenleg szemét lerakó. A környékben lakók semmilyen módon nem tudják hasznosítani. Közösségi célú átalakítása esetén jól működő szabadidő park lehetne.

Helyszín

Budapest, X. kerület Fehér úti Ipari park mögötti terület.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
782
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.11.03.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás