Vissza

Havi szemétszedés

Leírás

Szerintem lehetne önkéntes alapon, vagy akár lehetne az, hogy aki részt vesz rajta, az kapjon valami kedvezményt, esetleg egy jelképes összeget. De szerintem a kedvezmény jobb megoldás lenne, sokkal emberibb. A hajléktalanoknak is remek lehetőség lehetne, ha kapnak kedvezményeket cserébe. Kedvezményként például kedvezményes étkezést, esetleg ingyenes étkezési kupont értek, vagy valami ilyesmit. Esetleg üzletekbeis lehetne kedvezményeket kapni. De ez nem csak a hajléktalanoknak lenne kedvező ajánlat, hanem mindenkinek és a város is jól jár. Én biztosan részese lennék egy ilyennek.

Min szeretnél változtatni?

A város sok helyen igazán rendetlen, koszos. A szemétszedés jó lehetőség lenne a városnak.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
770
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.11.03.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás