Vissza

Mol Bubi állomás bicikli javító

Leírás

Bizonyos központi helyeken lévő Mol Bubi állomásokra alapvető felszereltséggel rendelkező javító állomásokat, amelyeknéll az alapfelszereltség pumpa, gumicserélő eszköz, csavarhúzó, imbuszkulcsok, csavarkulcsok, és franciakulcsokból állna. Mindezeket természetesen lopásbiztos elhelyezéssel. A Mol Bubi állomásokon elhelyezésre csupán a könnyen megtalálhatóság miatt van szükség.

Min szeretnél változtatni?

Kisebb biciklijavítás, anélkül, hogy szerelőhöz kelljen vele menni, vagy defekt kijavításának lehetősége.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettünk a hivatali szűrésen átment ötleteket a budapestiekből álló közösségi költségvetési tanács értékelte. A tanács az ötletet sajnos nem választotta be a 49 szavazólapra kerülő ötlet közé. Döntésük indoklását az adatlapon a „Tovább a módosított ötletre" bejegyzés alatti hozzászólás formájában olvashatod.Köszönjük a megértést! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
768
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2021/2022
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.11.03.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás