Vissza

Sétáló utca

Leírás

Azért lenne jó ha Budapesten sok,sok helyen lehetne sétáló utca mert akkor azokon a területeken megszűnne az autó közlekedés és tisztább levegő lenne meg környezet barát hely lenne jobb hely lenne. A Budapest XIII.kerületében a Tátra utcát sok,sok lakó ott lakók vágynak arra,örülnének ha sétáló utca lenne mert már rendkívüli módon sok,sok balesetet történt ott mert az autósok úgy mennek mint az örültek és sok,sok rendkívül sok,sok idős ember lakik a környéken és ha 5-hőz nem akkor 1-hez nem hívtak naponta mentőt,orvost. Az V.kerületben is rendkívülien rendkívül sok,sok baleset szokott lenni illetve a környezet miatt jó lenne,lehetne ha sétáló utca lehetne.

Min szeretnél változtatni?

Azért lenne jó ha Budapesten sok,sok helyen lehetne sétáló utca mert akkor azokon a területeken megszűnne az autó közlekedés és tisztább levegő lenne meg környezet barát hely lenne jobb hely lenne.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
746
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2021/2022
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Beküldés
N/A, 2021.11.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás