Vissza

Gyalogátkelőt a Rákóczi útra a Kazinczy u magasságába

Leírás

Cél: Legyen átkelő a Rákóczi úton a Kazinczy / Szentkirályi u magasságában. Ez a VII-VIII kerületet fontos ponton összekötő helyszín. Az Uránia (Keleti felé tartó irány) buszmegállóhoz sokszor igyekeztek át gyalogosok a széles úton. Ahol tilos... Mivel a Színes Erzsébetváros FB oldal és saját tapasztalatom alapján is is sokan igyekeznek át szabálytalanul a veszélyes helyen, ezért úgy tűnik, hogy lenne igényre arra, hogy legyen már itt végre egy átjáró. A beruházás relatív egyszerű, ugyanakkor a forgalomtechnikai okok miatt jelentős szervezési, összehangolási költsége van. Továbbá beszerzendők: - gyalogos átkelőről szóló tábla (2 db) - gyalogosok számára készült lámpa (2 db) - gyalogátkelőt jelző 3-as közlekedési lámpa (4 db) + gyalogátkelő felfestés.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
724
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
200 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás