Vissza

JUBI - Kultúrális közösségi tér a Gellért-hegyen

Leírás

Budapestiekként egy olyan helyszínt töltenénk meg újra élettel, amely számunkra fontos és sok kiaknázatlan lehetőséggel bír. Régóta keressük a megfelelő kezdeményezést, amelynek keretein belül megvalósulhat ez a projekt. Reméljük a ti tetszéseteket is elnyeri! Helyszín A Gellért-hegy déli oldalán, a Jubileumi park tetejében található egy elhagyatottan árválkodó pavilon. A három árnyékolóból álló együttes remek adottságokkal rendelkezik. Kilátás nyílik a Dunára és a pesti oldalra, illetve a fák között megpillanthatjuk a Szabadság-szobrot is. Mindez egy kellemes 10-15 perces sétára van a Gellért tértől. A projekt részleteze a mellékletben látható.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
650
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
2 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás