Vissza

Gyalogátkelőhelyek a Nánási - Királyok útjára

Leírás

A Római-part elérése tömegközlekedéssel egyre veszélyesebb, mivel a Nánási úton nincsen elég gyalogátkelőhely kialakítva. Az útvonalon legalább a buszmegállók közelében szükséges lenne gyalogátkelőhelyek kialakítása, hogy a part elérhetővé váljon biztonságosan. Javasolt új zebrák kialakítási helye: - Királyok útja -Sinkovits Imre utca - Királyok útja – Mátyás király út - Királyok útja – Szent János utca - Nánási út – Emőd utca - Nánási út - Monostori utca A gyalogátkelők kialakítása nem csak a kerületieknek, haenm minden a Római-partra igyekvő budapesti lakosnak fontos lenne.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
643
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás