Vissza

Közösségi kerékpártároló szigetek kialakítása lakótelepeken

Leírás

A lakótelepi környezet sajátossága, hogy az ingatlanokban élők számára tárolóhelységek nem elérhetőek. Ebből kifolyólag az Óbudai, Kaszásdűlői, Aquincumi, Békásmegyeri lakók tízezrei számára komoly kockázatot vagy kényelmetlenséget jelent a kerékpáros közlekedés, mivel saját kerékpárt csak közterületen vagy a lakáson belül tudnak tárolni. Ahhoz, hogy az itt élők mind többen térjenek át fenntartható közlekedési módokra fontos lenne közösségi, biztonságosan kialakított kerékpártárolók kihelyezése a lakótelepeken.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
639
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás