Vissza

Közösségi kávézó fiataloknak

Leírás

Szeretnénk olyan találkozóhelyeket Budapesten, ahol teázás, kávézás, meleg szendvics, zsíros kenyér…. mellett filmvetítésre, vitaestekre, beszélgetős előadásokra is sort lehet keríteni. Változatos, izgalmas, klassz kampányokat indítanánk, amiért érdemes hétről hétre ellátogatni ide. Célunk, hogy a fiatalokat kirángassuk a digitális térben való létezésből, ráébresszük őket a társas kapcsolatok jelentőségére, az élő közösség erejére. A vitaestek/beszélgetős előadások lehetőséget adnak arra, hogy a fiatal korosztályt leginkább foglalkoztató témákban egymás véleményét is meghallgatva tapasztalt humán szakértők nyújtsanak nekik segítséget, iránymutatást.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
625
Kategória
Egész Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás