Vissza

Ismeretterjesztő tanösvények

Leírás

Ismeretterjesztő tanösvények Olyan ingyenes „tanösvények” létrehozása, amelyek nem a szabadidős kiruccanást, a kirándulást szolgálják, hanem valamilyen önképző, önfejlődést segítő témában edukálnak. Egy magas szakmai tartalommal megszerkesztett, tematizált állomásokkal kialakított terület, amelyen végighaladva valamely új tudásra tehetünk szert. Témafelvetések: • Pályaválasztás utcája: a szakmacsoportokkal, képzőhelyekkel, online önismereti tesztekkel, • Interaktív családi park: személyiségfejlődési/önismereti/családi/ szülővé válási témák Az ösvény egyes állomásain interaktív, változatos módokon kaphatunk információkat. Touchscreen, video kisfilm, QR kódos weboldalra, manuálisan mozgatható/fix táblák…. A park egyénileg, családok és csoportok számára (iskola) is látogatható.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
622
Kategória
Egész Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás