Vissza

Utastájékoztató monitor áthelyezése, Újpest-Központ aluljáró

Leírás

A IV. kerületi Újpest-Központi aluljáróban a felszíni tömegközlekedési eszközök indulásáról tájékoztató monitor a metró területén, az érkező oldalról felvezető mozgó lépcső felső végénél van. A lépcsőn feljövő embereknek sem igazán kényelmes ez, hiszen a lépcső tetejénél inkább a lábuk elé néznek, mint balra fel a falra, de azoknak sem megfelelő, akik nem a metrótól érkeznek az aluljáróba, hiszen nekik be kellene menni a metró érkező oldali területére ahhoz, hogy megnézhessék, mennyi idő múlva megy az a busz vagy villamos, amivel tovább szeretnének menni. Ha ez a monitor áthelyezésre kerülne a metró területéről az aluljáróba, akkor nem csak a metró, hanem a többi közlekedési eszköz utasai is könnyen hozzájuthatnának a rajta levő információkhoz. Az is segítség lenne, ha nem csak időrend szerint mutatná a leghamarabb induló felszíni járatokat, hanem időnként járatszám szerint is megjelenítené, hogy az egyes járatokból mikor megy a következő. Az időrend szerinti rendezésnél a sűrűbben járó járatokból több is szerepel a listában, a ritkábban járók közül viszont lehet, hogy éppen egy sem, mert a látható időintervallumon belül az nem indul.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
618
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
IV. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
500 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás