Vissza

Fasor hiányzó egyedeinek pótlása, Fiumei, Julianus barát u.

Leírás

A IV. kerületi Fiumei út páros oldalán a Fóti út és a Julianus barát utca között, ill. a Julianus barát utca páratlan oldalán a Váci út és a Fiumei út között régóta hiányzik a kétsoros fasor fáinak jelentős része. Ezek pótlása jelentősen javítaná az utcák mikroklímáját, a nyári hőségidőszakokban különösen, a helyi élővilág életterét is bővítené, és természetesen esztétikailag is szebbé tenné az utcákat. Emellett valamennyivel csökkentené azt a fényszennyezést (addig is, amíg az nem kerül megszüntetésre), amivel a Fiumei út páros oldalán levő ingatlan sújtja a szemben, a Fiumei út páratlan és a Julianus barát utca páros oldalán levő kertes családi házakat.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
616
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
IV. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
3 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás