Vissza

Fitness park - barmely edzettsegi szinten levoknek

Leírás

Helyszin: Gloriett lakotelep zold teruletei, pl az uj kutya agility palya mellett, vagy a suli melletti fuves reszen. Mit: olyan kulteri edzoparkot, ami nem statikus (ergo sajat sulyat kell az embernek mozgatni), hanem kulteri gepek vannak benne, pl elipszis gep evezogep, tarogato, csipoforgato, stb, Mindenkeppen jo lenne ha lenne benne felnottekre meretezett es kalibralt hinta, ami remek stresszlevezeto lehet barkinek. Celkozonseg: idosebbek is hasznalhatnak akar a napi testmozgashoz. Illetve olyanok is akik a masik tipust nem tudjak kihasznalni. Sajnos mostanaban csak azt a fajtat telepitettek a keruletben, ahol sajat sullyal kell edzeni amit a tobbseg nem tud igazan kihasznalni. Inspiracio: pl a havanna lakotelep ulloi ut feloli szelen is van egy mukodo gepesitett park, vmi olyasmi jo kiindulasi alap lehet. Ha eleg sok arnyekos padot is telepitenenek melle akkor meg kozossegi terkent is mukodhetne, ami egeszsegmegorzesben is segit es ahol pl az idosebbek mozgas kozben talalkozhatnanak es tarsasagban lehetnenek.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
591
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
XVIII. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás