Vissza

Telekocsi találkozási pontok

Leírás

Telekocsi találkozási pontok kijelölése tömegközlekedési csomópontokban. Az agglomerációs telekocsizás népszerűsítése, hirdetése. Az agglomerációs telekocsizás jelentősen csökkentheti a bejáró személygépkocsik számát. Van rá hajlandóság, amint az a 2013-ban készült közvéleménykutatásból látszik: http://levego.hu/kampanyok/telekocsi/ Ha kevesebb személygépkocsi jön be a városba, akkor kisebb lesz a forgalom reggel és délután, amikor hazamennek az emberek. Továbbá kevesebb parkolóhelyre is lesz szükség. A telekocsizás sokkal jobb és olcsóbb eszköz a zsúfoltság csökkentésére, mint a P+R parkoló.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
555
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás