Vissza

Kukák a varjak ellen

Leírás

A Margit-szigeten lévő kukák lecserélésére lenne szükség, hogy a szigeten lévő varjak és madarak ne hordják szét, a szél pedig ne fújja szét a szemetet. Mindenképp olyan kukákra lenne szükség amelyekhez se a szél se a madarak nem tudnak hozzáérni, továbbá ha van rá keret, szelektív kukákra való cserélésnek is lenne értelme (főleg az üvegek és fémdobozok gyűjtésének lenne értelme). Ezzel a természetet is lehetne védeni, tisztább lenne a sziget és ennek a lakosok is biztosan örülnének. Illetve, kevesebb munkaerő menne el a a sziget takarítására. A költségbecsléshez 100e Ft/ kukacsoport költséget használtam, amit nagy valószínűséggel lehetne csökkenteni egy rendes kutatással, vagy ha más nem a mennyiség miatt.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
527
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Becsült költség
3 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás