Vissza

Bringa bingó!!!

Leírás

Bringa bingó! Sokan rendelkeznek használaton kívüli kerékpárral és anyagi helyzetük megengedi, hogy ajándékba adják olyanoknak, akik szívesen járnának munkába kerékpárral! A felajánlott bringákért rövid igénybejelentéssel lehetne jelentkezni. A bringákat nyilvános sorsolással adnánk az igénybejelentőknek. Az esetleg hibás, de működésre érdemes bringákat közösségi bringaszerelő hétvégéken lehetne feljavítani. A bringa felajánlóktól és nyertesektől érkező személyes üzenetekkel lehetne motiváló videókat készíteni, a program további sikeres és hosszútávú működtetésére.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
509
Kategória
Egész Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
5 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás