Vissza

ÉRTÉKMEGRŐZŐ SZÉFEK parkok, futópályák, futókörök közelében

Leírás

Elsősorban a margitszigeti futókör (a világ 5 legjobb kocogóhelye között tartják számon!) infrastrukturális fejlesztésére gondolok, amely persze kiterjeszthető lenne bármely más hasonló lehetőségre (pl. 4. kerület Semsey Park, Városliget stb), elsődlegesen ingyenes értékmegőrző széfek kialakítását kezdeményezem. A kör mindkét végén jó lenne, ha lenne arra lehetőség, hogy ott lehessen hagyni pl. hátizsákot, táskát, szatyrot, kabátot stb. Munka előtt futnék egy kört (imádnám!), de reggel már magammal kell hoznom egy csomó mindent, amivel nem lehet futni. Ha ezeket be tudnám tenni egy automata értékmegőrzőbe, az nagy segítség lenne. Kaposvárott jártunk idén nyáron egy ún. okosparkban. Ott padok lettek kialakítva úgy, hogy alattuk értékmegőrzésre van lehetőség. Szülő megy a szomszédos (mellesleg csúcsszuper) játszótérre a gyermekkel, biztonságba helyezi a bevásárlószatyrot, és már szaladhatnak is játszani. Ugyanez futóknak, mozgásra vágyóknak a Margitszigeten? De lehetne egy "falon" is kialakítani ez értékmegőrző boxokat, így több elférne kis helyen. Érmével vagy tokennel lehetne nyitni (bár biztos vannak már erre modernebb megoldások is (?). A Margitszigeten egyébként az Atlétikai Centrumban vásárolható havi bérlet az öltőzők használatára, de rugalmasabb/praktikusabb megoldás lenne közvetlenül a futókör két végén egy-egy ilyen széf, illetve egyéb infrastruktúra. Nyilván jó lenne még, ha lennének mellékhelyiségek (érmével nyitható), esetleg öltözők tisztálkodási lehetőséggel. És persze több futókör és fitness park kéretik!:-)
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
459
Kategória
Egész Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szavazólapra került, de nem nyert
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás