Vissza

Zebrák az Újpesti rakpartra

Leírás

Ha Újlipótvárosból le akarunk menni a Dunához, akkor jelenleg kevés helyen tudunk biztonságosan átkelni az Újpesti rakparton. A Jáaszai Mari tértől északra, a Katona József utcánál, a Szent István Parknál és a Bessenyei utcánál van felfestett gyalogátkelőhely. A Szent István parknál ráadásul a kapu mindig zárva van így maximum a kutyafuttatóba lehet bemenni. Tehát a tényleges átkelőhelyek száma valójában kettő. Érdemes lenne ezt a kaput kinyitni és további zebrákat felfesteni, például a Radnóti Miklós utcánál, az Ipoly utcánál, esetleg a park végeinél. Csatolok egy képet, (térképet) a jelenlegi zebrák és a lehetséges további zebrahelyszínek jelölésével.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
454
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás