Vissza

Fa-pótlás a Rákospatak mentén

Leírás

Budapesten, a XIV. kerületben, a Csömöri út és az M3-as bevezető közötti részen a Rákospatak mindkét partján találhatók fák, csak sajnos néhol már eléggé foghíjasan. Sokan sétálnak, bringáznak, futnak arra, kutyát / gyereket sétáltatnak, s így minden arra járó számára üdítő lenne, ha egy szép fasor nyújtana árnyékot a nyári kánikulában. Ezért javaslom, hogy ültessék be a nagyobb térközöket fákkal. (Próbálkoztam már a Főkerttel, de szerintük nem hozzájuk tartozik a terület, hanem a fővároshoz.) Kb. 20 fával számolva, előnevelt fánként 10 eFt-tal, az összesen kb. 200 eFt-ot jelentene.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
440
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIV. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
200 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás