Vissza

Dráva utcai pihenőpark játszótéri, pihenő, rekreációs funkci

Leírás

A Dráva utcai pihenőpark játszótéri, pihenő, rekreációs funkciókkal történő bővítését, illetve a már meglévő, az elhasználódott játszóeszközök cseréjét javaslom. Fontosnak tartom, hogy a játszótér a gyermekek és a szülök igényeinek, a mai, modern elvárásoknak is megfeleljenek. A Dráva park egy olyan városi közpark, amit sok környékbeli lakos és a Váci úti irodákban dolgozók használnak napi rendszerességgel. Olyan közösségi tér, ahol életkortól függetlenül összejönnek az emberek beszélgetni, találkozni, emiatt a projekt illeszkedik a Gondoskodó Budapest kategóriájához.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
376
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
40 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás