Vissza

Kubala park revitalizációja, közvilágítás telepítése

Leírás

A Rákos-patak revitalizációja hosszú évek óta szerepel a fővárosi és kerületi elképzelések között. A patak XIII. kerületi partszakaszának megújítása 2019-ben megkezdődött és gyalogos sétány, futókör, gyalogos híd került megépítésre a Béke utca és Göncöl utca közötti szakaszon. A déli oldalon játszó és sporteszközök is kihelyezésre kerültek, azonban az északi oldalon lévő fővárosi tulajdonú Kubala park megújításának egy része kezdődött csak el az idei évben. A patakpartot nem csak a közvetlen környezetéből érkezők használják rendszeresen sportolásra és pihenésre, hanem mindazok, akik a főváros egyik „zöld folyosóját” szeretnék kiélvezni. Jó volna, ha az északi oldalon lévő fás terület megújítása is elkezdődne és a megépült futókör közvilágítása kiépülne, hogy sötétedést követően is biztonságosan lehessen használni.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
371
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás