Vissza

A Rákos-patak melletti sportsáv továbbfejlesztése.

Leírás

A Rákos-patak melletti sportsáv továbbfejlesztésének érdekében további sporteszközök kihelyezését, értékmegőrző telepítését, kerékpártároló kialakítását, smart eszközök telepítését (olyan álló kerékpár, vagy evezőpad kialakítása, mely használatával tölthető egy mobiltelefon) valamint egészségfejlesztő „tanösvény” kialakítását javaslom. Az itt élők körében népszerű a már meglévő futópálya. Véleményem szerint a további fejlesztésekkel az egészséges életmód népszerűsítése valósulna meg, ezért a projekt kapcsolódik a Zöld Budapest kategóriájához.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
370
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
20 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás