Vissza

Legyen több BUBI-állomás Óbudán!

Leírás

A Dévai Bíró Mátyás tér közvetlen közelében számos panelház található, ezért sokan élnek itt, nagy részük ingázik, jelentős számban vannak közöttük családok is. Mivel nagyszámú kis területű lakás van ezen a környéken, feltehetően keveseknek van saját kerékpárjuk. Jelenleg ha innen közkerékpárral indulnánk a Margit híd felé, a csaknem 1 km-re lévő Amfiteátrumig kell elmennünk, itt van ebben az irányban a legközelebbi állomás. Sokakat meggyőzhetne a közkerékpár versenyképességéről, ha az Amfiteátrum és a Flórián tér között félúton létesülne egy új állomás, emellett befolyásolná az itt élők környezetvédelemről alkotott szemléletét, többen fontolnák meg, hogy a belvârosi ingázáshoz kerékpárt válasszanak. Valószínűleg vannak még ehhez hasonló helyzetek a III. kerület más részein is.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
317
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás