Vissza

"Nem kérek kerületi újságot" , "Nem kérek reklámot" matrica

Leírás

A kerületi újságok mellékleteként évente egyszer betehetnének két matricát, hogy "Nem kérek kerületi újságot" (opcionális folytatás matrica: "hanem a www.xy.hu/ujsag címen olvasom el", esetleg még opcionális QR kód) , illetve "Nem kérek reklámot" . Bármennyire színvonalas is az újság , sokan nem olvassuk, és rossz érzés olvasatlanul kidobni, még ha a szelektívbe is. A megspórolt pénzt lehetne pl. online megjelenésre költeni. Látszólag maga ellen dolgozna így a kerületi újság, de igazából csak a feleslegesen kinyomtatott újságok számát csökkentené . ( A csatolt képek nem sajátok , törölhetők, de meg kellett mutatnom )

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük, a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
287
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
Egész Budapest
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
20 millió Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás