Vissza

Gyalogátkelő az Emlékezés park és a Török Flóris u. kereszteződésébe

Leírás

Tisztelt Hölgyek/Urak, A pesterzsébeti, főleg gyerekes és idős lakosok nevében azért keresem meg Önöket mivel a Török Flóris utca 97 környékén az Emlékezés tér(park) és a Török Flóris utca kereszteződésébe gyalogosátjáró kialakítását kérjük a Török Flóris utcán, ami nagyban csökkentené a balesetveszélyt, rövidítené az átjutást az Emlékezés teréről és attól keletebre fekvő utcákból a Kalmár Ilona sétány (Kormányablak, Posta és Művelődési központ) fele és fordítva és az út 2 oldalán van 3 iskola a BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Ady Endre Általános Iskola és Pesterzsébeti Pedagógiai Intézet, Lajta László Alapfokú Művészeti Iskola valamint egy óvoda, egy bölcsőde és két templom is. Nagyon sok gyerek is, szülő kisgyerekkel kénytelen, akár babakocsival átrohanni az úton, ami a villamossín miatt még veszélyesebb. A legközelebbi gyalogátkelő többszáz méterre található. Többektől gyűjtöttem aláírást is,bízunk benne,a lakosok és gyerekek biztonsága érdekében.Köszönettel

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az út két oldalán 3 iskola, valamint óvoda, bölcsőde és 2 templom is, ezért nagyon sok gyerek is, szülő kisgyerekkel kénytelen, akár babakocsival átrohanni az úton, ami a villamossín miatt még veszélyesebb -gyalogátkelő csökkentené a balesetveszélyt is. (Az ötlet tavaly 330 szavazatot gyűjtött, viszont nehézkes volt a szavazáshoz a regisztráció főleg az idősebbek számára. Azelőtti évben nyert a gyalogátkelők közt viszont forráshiány miatt elmaradt a megvalósítás.)

Helyszín

XX. kerület, 1204 Török Flóris út 97 környékén az Emlékezés park és a Török Flóris út kereszteződésébe

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2720
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XX. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Zs. Zoltán, 2024.01.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás