Vissza

Zöldülő közösségi napok

Leírás

A Zöldülő közösségi napokon törekvése, hogy laza és szórakoztató módon alakítsuk át a gondolkodásmódunkat a környezetvédelem terén. Különböző interaktív programok, workshopok, szemléltető bemutatók és ismeretterjesztő játékok várnák a résztvevőket, ahol megismerhetik az újrahasznosítás kreatív lehetőségeit, a zero waste életstílust, és egy csomó hasznos információt. Az események természetesen ingyenesek, és jó idő esetén kint, a város különböző pontjain (Erzsébet tér, Deák tér, Városliget stb.), hideg időben pedig kulturális központokban vagy önkormányzati helyszíneken kerülnek megrendezésre.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az ötlet megvalósulásával a Budapesten élők (gyermekek és felnőttek egyaránt) interaktív, játékos és szórakoztató módon tanulhatják meg a fenntartható életvitel alapjait, fejlesztve környezettudatosságukat. Workshopokon, bemutatókon és játékos programokon keresztül praktikus ismereteket szerezhetnek, és könnyen alkalmazhatják azokat mindennapi életükben. A közösség számára a rendezvények hozzájárulnak a környezettudatos gondolkodás és életmód elterjesztéséhez, erősítve a közösségi együttműködést. A környezet szempontjából az események csökkenthetik az egyéni és közösségi ökológiai lábnyomot, és a résztvevők megtanulnak tudatosabb fogyasztóvá válni.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2710
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Szabó Zsófi, 2024.01.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás