Vissza

Utcaszínház a Fény Utcai Piacon és a Piac a Fekete Macskához Piacon

Leírás

Fény Utcai Piac Buda népszerű találkozási hely, a belbudaiak kedvelt bevásárló helyszíne és közösségi találkozóhelye. A Piac a Fekete Macskához Pesthidegkút új, alkalmi piaca, kedvelt találkozási helye. Az elmúlt 2 évben, a Fény Utcai Piac és a Piac a Fekete macskához is számtalan közösségi eseménynek adtak már otthont. A piacok találkozási pontok, népszerű közösségi terek is, ahol helye van a vásárlás és étkezés mellett a kultúrának és a szórakozásnak is. A Színház a piacon programsorozata olyan kulturális eseményeket hivatott létrehozni, amelyek a hétköznapi élet egyik fontos színterén, a piacon kerülnek megrendezésre. A projekt keretén belül színházi, egyszemélyes, improvizációs és utcaszínház műfajába illeszkedő előadásokat látnánk szívesen.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Előadások bárki számára, amelyek hosszukból, méretükből és pozíciójukból adódóan lehetővé teszik, hogy egy-egy ember csak belehallgathasson és tovább haladjon, de azoknak is szól, akik célirányosan érkeznek kedvelt művészeiket megtekinteni.

Helyszín

Fény Utcai Piac, Klebelsberg Kúria

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2681
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
II. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Mihalik Andrea, 2024.01.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás