Vissza

Parkfejlesztés a Tímár utca és a Lajos utca korábban közösségszervező erővel bíró területén

Leírás

A Lajos utca-Tímár utca-Árpád fejedelem útja által határolt területen nagyon szeretnénk több fát, több padot árnyékos helyen, közvilágítást, kutyafuttatót, a lehasználhatatlan focipálya felújítását, vagy a beton feltörését és füvesítést. Az Andor Ilona Iskola és a Mókus Óvoda által közrefogott területen szeretnénk néhány egyszerű játékot, akár kismotorozásra / rollerezésre / futkározásra alkalmas felületet, a jelenlegi felesleges, leromlott állapotú beton helyett. Szeretnénk, ha a máltai játszótérre visszakerülne néhány olyan játék, ami korábban ott megtalálható volt, és amit azzal az ígérettel bontottak le, hogy lesz helyettük új. Tudomásunk szerint a harmadik kerületi önkormányzat támogatja a Máltai játszótereket, amelyeknek a célja Játszva megelőzni. Ez a játszótér erre a célra sajnos most alkalmatlan, a korábban itt kialakult közösség gyakorlatilag széthullott.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

1. Zöldfelület fejlesztése, összhangban a főváros zöldinfrastruktúra-fejlesztési és fenntartási akciótervével, a klímatudatos városi zöldinfrastruktúra fenntartásával. Ha látszik, hogy a parkra érdemes vigyázni, akkor kevesebb lesz a szemetelés és a deviáns viselkedés. 2. Közösségszervező erő támogatása, a közeli házakban lakókkal a konfliktusok csökkentése.

Helyszín

III. kerület, Tímár utca-Lajos utcai Park

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az ötlet a eredeti tartalma a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható maximális, 120 millió forintos költségkeretéből nem valósítható meg, így csökkentett tartalommal kerül szavazólapra. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2657
Kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
III. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
KM Angéla, 2024.01.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás